vala – old
driloni com
vipa
Fillimi / Lajmet / Ministri i Jashtëm Behxhet Pacolli, foli para të pranishmëve në konferencën “NATO-ja dhe Ballkani Perëndimor”
Ministri i Jashtëm Behxhet Pacolli, foli para të pranishmëve në konferencën “NATO-ja dhe Ballkani Perëndimor”

Ministri i Jashtëm Behxhet Pacolli, foli para të pranishmëve në konferencën “NATO-ja dhe Ballkani Perëndimor”

Zëvendëskryeministri dhe ministri i Jashtëm i Kosovës, Behgjet Pacolli, iu adresua sot të pranishmëve në konferencën “NATO dhe Ballkani Perëndimor: Dinamikat rajonale në periudhën e sfidave globale të sigurisë”, e organizuar nga Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së ​Kosovës në partneritet me Qendrën Kosovare për Studime të Sigurisë. Pasi përshëndeti autoritetet vendore e ndërkombëtare dhe pjesëmarrësit e tjerë të konferencës, ministri Pacolli rikujtoi se “Kosova nuk e ka harruar të kaluarën, por sot duhet të përqendrohemi në të ardhmen dhe të shohim se si mund ta sfidojmë të arriturën e re … Dhe kjo sfidë, për Kosovën është të jetë shteti anëtar i radhës i NATO-s”.

Kontrolloni gjithashtu

EULEX-i pjesë operative dhe ekzekutive e Gjykatës Speciale kundër UÇK-së

EULEX-i pjesë operative dhe ekzekutive e Gjykatës Speciale kundër UÇK-së

Edhe pas reduktimit të stafit dhe pozitës në Kosovë, misioni antishqiptar i BE-së në Kosovë, ...