kek
Airport Adem Jashari
MIT
mbpzhr 2018
Fillimi / Institucionet / Ministri Reçica ka pritur në takim lamtumirës përfaqësuesen e përhershme të UNDP-së

Ministri Reçica ka pritur në takim lamtumirës përfaqësuesen e përhershme të UNDP-së

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale Skendera Reçica, ka pritur në takim lamtumirës Alessandra Roccasalvo, përfaqësuese e përhershme e UNDP-së në Kosovë, të cilën e ka falënderuar për punën dhe përkushtimin në kuadër të angazhimit të saj në Kosovë. UNDP është duke ndihmuar Kosovën në forma të ndryshme për çka i ministri Reçica i ka shprehur mirënjohjen e thellë. Si Ministri e Punës dhe Mirëqenies Sociale, ne do të vazhdojmë këtë frymë bashkëpunimi që kemi me UNDP, nëpërmjet projekteve të përbashkëta që kanë për qëllim ngritjen e përgjithshme të mirëqenies sociale të qytetarëve tanë ka thënë ministri Reçica.

Kontrolloni gjithashtu

Fermerët e Kaçanikut do të kenë mbështetjen e MBPZhR-së

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, përmes masave të shumta përkrahëse do të vazhdojë ...