Fillimi / Institucionet / Momente pune në segmentin e rrugës Hani i Elezit fshati Gorancë

Momente pune në segmentin e rrugës Hani i Elezit fshati Gorancë

Në komunën e Hanit të Elezit me ndihmën e Ministrisë së Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, aktualisht është duke u punuar në murin mbrojtës të segmentit të rrugës Hani i Elezit – fshati Gorancë, duke u bë shembje me qëllim të stabilizimit të shtratit të rrugës.

Ky projekt i cili financohet nga Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës do të vazhdoj edhe në vitin 2022 për të cilën kjo ministri ka planifikuar mjete prej 500.000,00 euro.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Ballazhi prezanton anëtarët e ekzekutivit të komunës së Hanit të Elezit

Kryetari i Komunës së Hanit të Elezit Mehmet Ballazhi prezanton anëtarët e ekzekutivit të komunës ...