MIT KS
Fillimi / Lajmet / MTI i bën thirrje konsorciumit “Limak”, të respektojë ligjet e Kosovës dhe kontratën për koncesionimin e aeroportit “Adem Jashari”
Aeroporti “Adem Jashari”

MTI i bën thirrje konsorciumit “Limak”, të respektojë ligjet e Kosovës dhe kontratën për koncesionimin e aeroportit “Adem Jashari”

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit, ka pranuar me shqetësim paralajmërimet e Sindikatës së Pavarur të Punëtorëve të Aeroportit Ndërkombëtar ‘Adem Jashari’ për fillimin e protestave. Kjo ministri u bën thirrje drejtuesve të sindikatës dhe atyre të aeroportit që të diskutojnë rreth zgjidhjes së problemeve për të cilat punëtorët janë të pakënaqur. MIT me në krye ministrin Pal Lekaj, i bën thirrje konsorciumit “Limak”, që të respektojë me përpikëri ligjet e Kosovës dhe kontratën për koncesionimin e aeroportit “Adem Jashari”. Ndryshe, punëtorët e Aeroportit Ndërkombëtar “Adem Jashari”, për shkak të kushteve jo të mira të punës, kanë paralajmëruar grevë një orësh për datën 8 gusht, ndërsa në rast të mos zgjidhjes së kërkesave, ata nuk përjashtojnë edhe  mbajtjen e protestave.

Kontrolloni gjithashtu

Hoti e prezanton planin e qeverisë së tij për rimëkëmbjen ekonomike në takim më OEK dhe OEAK-un

Hoti e prezanton planin e qeverisë së tij për rimëkëmbjen ekonomike në takim më OEK dhe OEAK-un

Kryeministri Avdullah Hoti sot ka prezantuar planin e qeverisë së tij për rimëkëmbjen ekonomike pas ...