KEK
Fillimi / Lajmet / Murati: Për shkak të zgjedhjes së kryetarit Kosovës, partitë politike po e shantazhojnë njëra tjetrën por edhe vet shtetin
Valon Murati: Sovraniteti dhe funksionaliteti i shtetit të Kosovës kalon përmes Kosovës Lindore

Murati: Për shkak të zgjedhjes së kryetarit Kosovës, partitë politike po e shantazhojnë njëra tjetrën por edhe vet shtetin

Kryetari i Lëvizjes për Bashkim, Valon Murati, ka folur për zgjedhjen e kryetarit të vendit, për të cilën së fundi është debatuar shumë mes pozitës dhe opozitës. Në një shkrim në rrejrtin social, Murati ka shkruar se vendimi i Gjykatës Kushtetuese se dy herët e para të votimit duhet të jenë prezentë 80 deputetë (pra 2/3 e deputetëve) aq sa duhen për ta zgjedhur kryetarin e Kosovës e bën këtë një mision shumë të vështirë për Kuvendin tonë që për asgjë nuk krijon konsensus. Sipas tij, për shkak të zgjedhjes së kryetarit, partitë politike vazhdojnë të shantazhojnë njëra tjetrën e realisht e shantazhojnë Kosovën dhe funksionalitetin e shtetit tonë.

Kontrolloni gjithashtu

Antony Blinken:

Antony Blinken: Marrëdhëniet mes Shteteve të Bashkuara dhe Kinës janë sprova “më e madhe gjeopolike” e shekullit

Sekretari amerikan i Shtetit, Antony Blinken, deklaroi të mërkurën se marrëdhëniet mes Shteteve të Bashkuara ...