Mustafa: Kufijtë nuk ridefinohen me referendume të anshme e as me konferenca për medie

Mustafa: Demarkacioni është një çështje e konfirmuar por ka mbetur peng i një kauze politike

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, ka thënë se çështja e Demarkacionit me Malin e Zi dhe krijimi i Asociacionit të komunave me shumicë serbe janë dy çështje të cilat do të adresohen, pasi, sipas tij  rreth këtyre dy çështjeve tyre gjithçka është e qartë. Lidhur me demarkacionin ka thënë për mediet  se është një çështje e konfirmuar, por ka mbetur peng i një kauze politike, që ka përfshirë deputetë nga disa subjekte politike.

Kontrolloni gjithashtu

Rrezarta Krasniqi: Kompromiset në dëm të Kosovës kjo qeveri i ka bërë standard të politikës së jashtme

Deputetja e LDK-së, Rrezarta Krasniqi, nuk beson që do të hiqen sanksionet e vendosura nga BE-ja

Deputetja e LDK-Së, Rrezarta Krasniqi nuk besojnë që do të hiqen sanksionet e vendosura nga …