KEK
Fillimi / Lajmet / Nё Prishtinё u mbajt finalja e kuizit tё diturisë “Ti je pjesë e atdheut”
Murati

Nё Prishtinё u mbajt finalja e kuizit tё diturisë “Ti je pjesë e atdheut”

Nё Prishtinё u mbajt finalja e kuizit tё diturisë “Ti je pjesë e atdheut”, në të cilën morën pjesë nxënësit shqiptarë nga diaspora, përkatësisht fituesit e shkollës shqipe nga Gjermania, Austria, Zvicra dhe nga Greqia, që u organizua nga Ministria e Diasporёs. Nxënësit garues nga diaspora iu përgjigjen pyetjeve nga lёndёt gjuhё e letërsi shqipe, kulturё, histori dhe gjeografi. Ata dëshmuan se kanë njohuri për gjuhën, kulturën dhe historinë e popullit shqiptar.  Në këtë aktivitet ishte i pranishëm edhe ministri i Diasporës, Murati, i cili falënderoj  mësuesit shqiptarë që me përkushtim mbajnë gjallë identitetin kombëtar, shkollën shqipe në shtete të ndryshme të botës

Kontrolloni gjithashtu

Enver Hoxhaj: Qytetarët e Mitrovicës u lanë anash nga kryetari i tyre i pasur që e shndërroi këtë vend në komunën më të varfër

Enver Hoxhaj: Mitrovica u la anash nga kryetari i saj i pasur që e shndërroi këtë vend në komunën më të varfër

Kandidati për kryeministër i PDK-së, Enver Hoxhaj, përmes një shkrimi në llogarinë e tij në ...