KEK
Fillimi / Njoftime / Ndahet nga jeta ish-ushtari dhe veterani Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Haxhi Mehmet Krasniqi
Ndahet nga jeta ish-ushtari dhe veterani Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Haxhi Mehmet Krasniqi

Ndahet nga jeta ish-ushtari dhe veterani Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Haxhi Mehmet Krasniqi

Sot më 8 gusht 2020 është ndarë nga jeta ish-ushtari dhe veterani Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Haxhi Mehmet Krasniqi nga Damaneku. Ai gjatë luftës ka qenë luftëtarë i dalluar dhe komandant skuadre. Varrimi i të ndjerit bëhet sot në varrezat e fshatit të tij të lindjes.

Kontrolloni gjithashtu

Sindikata e Infermierëve të Kosovës pritet të mbajë sot konferencë për media lidhur me pagesën e orëve shtesë

Sindikata e Infermierëve të Kosovës pritet të mbajë sot konferencë për media lidhur me pagesën e orëve shtesë

Sindikata e Infermierëve të Kosovës pritet të mbajë sot konferencë për media para Klinikës së ...