Ndahet nga jeta Sela Ademi nëna e dëshmorit të kombit, Brahim Ademi

Ndahet nga jeta Sela Ademi nëna e dëshmorit të kombit, Brahim Ademi

Njoftohen bashkëqytetarët, familjarët e dëshmorëve të kombit, invalidët dhe veteranët e UÇK-së, me pikëllim të thellë  se ka ndërruar jetë nëna Selë. Nëna e dëshmorit të kombit Brahim Ademi – (TT-së). Varrimi i të ndjerës bëhet sot me 17.12.2020 në orën 16:00 në varrezat e fshatit Koshare, në prani të rrethit të ngushtë familjar – thuhet në njoftim.

Kontrolloni gjithashtu

Instituti i Historisë “Ali Hadri” Prishtinë, organizon, Akademinë përkujtimore dhe përuruese të veprës së Akademik Ali Hadrit “Studime dhe kritikë historiografike”

Instituti i Historisë “Ali Hadri” Prishtinë, organizon, Akademinë përkujtimore dhe përuruese të veprës së Akademik …