Fillimi / Njoftime / Ndahet nga jeta veterani i luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Xhavit Gashi
Ndahet nga jeta veterani i luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Xhavit Gashi

Ndahet nga jeta veterani i luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Xhavit Gashi

Organizata e Veteranëve të Luftës së UÇK-së – dega Ferizaj njofton bashkëqytetarët, familjarët e dëshmorëve të kombit, invalidë dhe veteranë të UÇK-së, se ka ndërruar jetë veterani i ditëve të para të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës – Xhavit Gashi. Varrimi i të ndjerit bëhet sot, më 8 prill 2020, në orën 13:00, në varrezat e reja të qytetit, në Ferizaj.

Kontrolloni gjithashtu

Nëna e Harun Aliut, Minevere Arif Aliu, u varros me nderime kombëtare e fetare, në Hasanbeg të Shkupit

Nëna e Harun Aliut, Minevere Arif Aliu, u varros me nderime kombëtare e fetare, në Hasanbeg të Shkupit

Me nderime fetare, në praninë e një numri të madh të personaliteteve nga jeta fetare ...