Fillimi / Njoftime / Ndahet nga jeta veterani i UÇK-së dhe komandanti i togut në Kaçanikut, Lutfi Jaha
Ndahet nga jeta veterani i UÇK-së dhe komandanti i togut në Kaçanikut, Lutfi Jaha

Ndahet nga jeta veterani i UÇK-së dhe komandanti i togut në Kaçanikut, Lutfi Jaha

Të nderuar veteranë dhe bashkëluftëtarë, me pikëllim të thellë ju njoftojmë se sot më 25 korrik 2020, ka ndërruar jetë veterani i Luftës së UÇK-së njëherit edhe komandant i togut në Kaçanik Lutfi Jaha! “Me respektin më të madh OVL e UÇK-së dega në Kaçanik, familjes dhe gjithë farefisit ju shprehim ngushëllimet më të thella! I lehtë të qoftë dheu i Kosovës bashkëluftëtar! U prefsh në paqe Lutë! Varrimi i të ndjerit do të bëhet sot nga ora 18:00 në kompleksin Memorial të dëshmorëve të kombit! E nderuara familje Jaha, të nderuar bashkëluftëtarë, të nderuar qytetare ju njoftojmë se për shkak të gjendjes se rëndë shëndetësore që jemi duke u ballafaquar me KOVID-19 duke pasur parasysh sugjerimet profesionale nga Instituti Shëndetësore i Republikës se Kosovës dhe vendimeve te Qeverise se Republikës se Kosovës pjesëmarrja në varrim do të jetë vetëm rrethi i ngushtë familjarë dhe diku 5 bashkëluftëtarë – thuhet në njoftimin e OVL e UÇK-së dega Kaçanik.

Kontrolloni gjithashtu

Në ​Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve KOMF e lanson fushatën “Komuna Ime, e Drejta Ime Sociale”

Nesër bëhet shënimi dhe promovimi i Ligjit për Mbrojtjen e Fëmijës dhe veprimet që duhen ndërmarrë nga institucionet

Me rastin e hyrjes në fuqi të Ligjit për Mbrojtjen e Fëmijës, më 17.07.2020, organizata ...