Kryesia në detyrë e Kuvendit të Kosovës ka marrë vendim që të ndërpriten privilegjet e deputetëve

Kryesia në detyrë e Kuvendit të Kosovës ka marrë vendim që të ndërpriten privilegjet e deputetëve

Kryesia në detyrë e Kuvendit të Kosovës ka marrë vendim për ndërprerjen e mandatit të deputetëve që nënkupton edhe ndërprerjen e shpenzimeve. Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli pas mbledhjes e kryesisë se gjatë këtij mandati kanë kaluar momente të vështira, por se kanë arritur të ruajnë demokracinë. Ai gjithashtu tha se do të donte që në Kuvend të sheh deputetë më të përgjegjshëm. Kurse, nënkryetarja e Kuvendit nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Aida Dërguti, ka deklaruar se në fund të mandatit është mbajtur mbledhja në të cilën mbyllet mandati i deputetëve, që nënkupton ndërprerjen e shpenzimeve për telefon dhe shpenzime tjera.

 

Kontrolloni gjithashtu

Adem Jashari

Edi Rama: Adem Jashari lindi në 28 nëntor, ra për të jetuar gjithmonë, si legjenda e gjallë e flamurit më të bukur në botë

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, në festën e 28 Nëntorit, Ditës së Flamurit, ka ndarë …