KEK
Fillimi / Institucionet / Ndihma për familjet me nevoje në Komunës së Junikut nga MPMS

Ndihma për familjet me nevoje në Komunës së Junikut nga MPMS

Ministria e punës dhe mirëqenies sociale, Departamenti i politikave sociale familjare në bashkëpunim me qendrën për pune sociale në Junik, kanë shpërnda 50 pako me veshmbathje për familjet me nevojë në komunën e Junikut.

Kjo ndihme është e mirëseardhur sepse sadopak lehtëson gjendjen ekonomike në këto familje me nevoje.

Komuna e Junikut falënderon Ministrinë e punës dhe mirëqenies sociale, Departamentin e politikave sociale familjare për këto ndihma dhe shpresojnë në bashkëpunime tjera për të ngritur mirëqenien e kësaj kategorie te qytetarëve të Juniku.

Kontrolloni gjithashtu

Në Deçan bëhet trajnimi i stafit teknik të shkollave, për përdorimin e pompave spërkatëse për dezinfektim të shkollave

Zyrtari nga Drejtoria Komunale e Arsimit në komunën e Deçanit Zeqë Malaj, në bashkëpunim më ...