leoni

Në Lypjan, u zbulua busti i dëshmorit, Ismail Luma

Në 24 vjetorin e rënies të Heroit Ismail Luma –Altini, bëhen homazhe pranë pllakës përkujtimore

Në 24 vjetorin e rënies të Heroit Ismail Luma “Altini”, në Reçak të Shtimes, bëhen homazhe pranë pllakës përkujtimore. Homazhet bëhën më 15 janar 2023 duke filluar në orën 09:30, në fshatin Kraishtë, pranë pllakës përkujtimore. Homazhet do të vazhdojnë në Lipjan dhe varrezat e dëshmorëve në Shtime.

Kontrolloni gjithashtu

Sot në orën 17:00, në varrezat e fshatit Llapushnik bëhet varrimi i nënkryetarit të Shoqatës së Invalidëve të Luftës, Ahmet Thaçi

Organizatat e dalura nga lufta e UÇK-së, dega në Drenas, ju njoftojnë se varrimi i …