vipa
vala – old
driloni com
Fillimi / Institucionet / Në Deçan u diskutua tema Barazia Gjinore dhe të drejtat e femrave në vendimmarrje

Në Deçan u diskutua tema Barazia Gjinore dhe të drejtat e femrave në vendimmarrje

Barazia Gjinore dhe të drejtat e femrave në vendimmarrje, kjo ishte temë e diskutimit në një takim të përbashkët mes KFOR-it Italinë konkretisht LMT-së, përfaqësuesve të policisë së Kosovës nga Stacioni Policor në Deçan dhe zyrtarëve komunal. Një takim i tillë është një nismë e mbarë për takimet e radhës  për të diskutuar lidhur më tema të ndryshme sa i përket barazisë gjinore dhe të drejtave të femrave në përgjithësi. Ndonëse në institucionin Komunal një takimi i këtij lloj ishte i pari është vlerësuar mjaftë lartë, sepse të marrësh përvoja dhe mendime nga puna në teren e Policisë, KFOR-it, zyrtarëve komunal etj. ka një rendësi të veçantë.

Nisma të tilla janë të mirëseardhura dhe do të na shërbejnë në të ardhmen për realizim të projekteve të ndryshme u tha në ketë takim.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Muharremaj priti në takim disa studentë

Kryetari i Komunës së Suharekës Bali Muharremaj, ka pritur në takim, në zyrën e tij ...