MIT KS
Fillimi / Institucionet / Në fshatin Pataqan i Ulët ka filluar projekti i ndërtimit të parkut të këtij fshati

Në fshatin Pataqan i Ulët ka filluar projekti i ndërtimit të parkut të këtij fshati

Në fshatin Pataqan i Ulët ka filluar projekti i ndërtimit të parkut të këtij fshati. Në kuadër të këtij projekti parashihet një hapësirë e madhe e gjelbëruar, me parking për vetura, kënd lojërash për fëmijë, kënd basketbolli për të rinjë dhe ulëse përgjatë rrugicave të parkut.

“Në kontratën, përveç këtij parku, parashihet edhe ndërtimi i shtatë parqeve të tjera, të cilat do të ndërtohen në Sapniq, Celinë, Zoqisht, Malësi e Vogël, Ratkoc, Dobidol dhe Senoc”, u shpreh Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi.

Kontrolloni gjithashtu

SHTABI EMERGJENT KOMUNAL NË JUNIK APELON QYTETARËT PËR KUJDES

Shtabi Emergjent komunal në Junik ka mbajtur takimin e radhës pas konfirmimit të rastit të ...