KEK
Fillimi / Lajmet / Në orët e mëngjesit të sotëm ka pasur tërmet në Shkodër

Në orët e mëngjesit të sotëm ka pasur tërmet në Shkodër

Sot në orët e hershme të mëngjesit ka pasur tërmet në Shkodër. Tërmeti ka ndodhur në orën 6.15 minuta. Duke iu referuar institucioneve përkatëse, mediet e Shqipërisë njoftojnë se epiqendra e tërmetit ka qenë në Rrëshen, 12 km në verilindje të tij dhe me thellësi 10 kilometra me fuqi prej 4.4 ballë të Richterit. Njëherë për njëherë nuk njoftohet për pasoja në njerëz apo objekte të ndryshme. Të përkujtojmë se ka kohë që Italia ka kohë që është duke u përball me tërmete të një pas njëshme me pasoja në njerëz dhe objekte të ndryshme.

Kontrolloni gjithashtu

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons sërish kërkon të raportojë në Komisionin Parlamentar për Legjislacion

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons sërish kërkon të raportojë në Komisionin Parlamentar për Legjislacion

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons edhe njëherë i është drejtuar me shkresë Kuvendit të Kosovës, ...