Opozita

Në Prishtinë u mbajt një takim mes kryetarëve të tri partive të opozitës

Sot në Prishtinë është mbajtur një takim mes përfaqësuesve të tri partive opozitare, Vetëvendosje, AAK dhe Nisma për Kosovën. Takimi është  mbajtur në selinë e AAK-së. Pas takimit kryetari  i AAK-së, Ramush Haradinaj ka deklaruar për mediet se ka qenë një takim pune i opozitës dhe nuk është paraparë ndonjë deklaratë për media. Ishte një takim pune në mes opozitës, ka deklaruar shkurt Haradinaj pa dhënë ndonjë detaj. Jo zyrtarisht  bëhet e ditur se gjatë takimit liderët e opozitës kanë diskutuar lidhur qëndrimet e tyre aktuale  dhe hapat e mëtutjeshëm që planifikojnë të ndërmarrin në të ardhmen. Opozita pajtohet në qëndrimet kapitale dhe vetëm si e tillë do të arrijë të mbijetojë në procesin në të cilin ka hyrë para shtatë muajsh duke i kundërshtuar fuqishëm dy marrëveshjet e dëmshme për vendin të cilat, i ka nënshkruar Qeveria e Kosovës në Bruksel, marrëveshja për krijimin e AKS-së dhe demarkacionin me Malin e Zi.

Kontrolloni gjithashtu

Pagat aktuale në Kosovë nuk mundësojnë jetë të dinjitetshme

Njohësit e fushës së ekonomisë dhe përfaqësues të punëtorëve kanë thënë se pagat aktuale në …