MIT KS
Fillimi / Institucionet / Në Skenderaj do të mbahet Festivalit Folklorik Gjithëkombëtar “Rapsodia Shqiptare” edicioni i 15-të

Në Skenderaj do të mbahet Festivalit Folklorik Gjithëkombëtar “Rapsodia Shqiptare” edicioni i 15-të

Komuna e Skenderajt me Datë 26, 27 dhe 28 Nëntor 2019, do të zhvilloj aktivitetin e përvitshëm të Festivalit Folklorik Gjithëkombëtar “Rapsodia Shqiptare” edicioni i 15-të.

Ftohen të gjithë të interesuarit që të marrin pjesë. Festivali do të mbahet në Qendrën e kulturës “Hasan Prishtina”  në Skenderaj duke filluar nga ora 16:00.

Kontrolloni gjithashtu

Njoftim Publik për qytetarët e Vitisë

Duke u bazuar në vendimin e Kuvendit Komunal të Vitisë të datës: 30.07.2020 me numër ...