driloni com
vipa
Fillimi / Institucionet / Në Therandë mbillen 19 drunj dekorativ në ditën e viktimave civile të luftës

Në Therandë mbillen 19 drunj dekorativ në ditën e viktimave civile të luftës

Në shenjë kujtimi në 19 vjetorin e vrasjes së viktimave civile të luftës, që është dita e 26 marsit në Komunën e Suharekës, do të mbahet Akademi përkujtimore dhe do të mbillen 19 drunj dekorativë pranë bibliotekës “Hajdin Berisha” në Suharekë. Kështu u tha në mbledhjen e Këshillit Organizativ, të cilën e kryesoi kryetari i Komunës së Therandës Bali Muharremaj. Gjatë këtij takimi u fol edhe për programin e Akademisë dhe për detajet tjera të këtij manifestimi. Kryetari Muharremaj, ka thënë se 19 drunjtë simbolizojnë 19 vitet e shkuara nga viti kur kanë rënë viktimat civile të luftës, dhe kjo nuk do të përfundojë me kaq, çdo vit do të mbjellim drunj dhe atë jo vetëm në qytetin e Therandës por edhe nëpër të gjitha fshatrat e Komunës. Vitin tjetër do të mbillen mbi 500 drunj si shenjë përkujtimi të mbi 500 martirëve të vrarë gjatë luftës së fundit, tha kryetari Muharremi.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Malishevës do të bashkëpunoj me Këshillin për Mbrojtjen e Konsumatorit

Në Komunën e Malishevës, për një vizitë pune ka qëndruar Këshilli për Mbrojtjen e Konsumatorit ...