MIT KS
Fillimi / Lajmet / Nënshkruhet Memorandum Mirëkuptimi mes KGJK-së dhe Akademisë së Drejtësisë

Nënshkruhet Memorandum Mirëkuptimi mes KGJK-së dhe Akademisë së Drejtësisë

Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Skënder Çoçaj dhe U.D drejtorersha e Akademisë së Drejtësisë, Luljetë Hetemi, kanë nënshkruar Memorandumin e Mirëkuptimit në mes të KGJK-së dhe AD-së. Bashkëpunimi në mes të dy institucioneve do të fokusohet në shkëmbimin e informatave dhe zbatimin e aktiviteteve lidhur me vlerësimin e nevojave për trajnime, përcaktimin e politikave trajnuese, zbatimin e programit të trajnimeve, pjesëmarrjen në trajnime, shkëmbimin e të dhënave për trajnimet e realizuara dhe pjesëmarrësit,  si dhe vlerësimin e ndikimit të trajnimeve. KGjK do të angazhohet në vlerësimin e nevojave për trajnim të gjyqtarëve dhe stafit administrativ dhe të njoftoj AD-së me rezultatet e këtij procesi. Mes të tjerash, KGJK do të jap udhëzime dhe do të mbështesë Akademinë.

 

Kontrolloni gjithashtu

Hoti e viziton kompleksin “Adem Jashari” në Prekaz si dhe kullat e familjës Jashari të cilat janë në gjendje të mjerueshme

Hoti e viziton kompleksin “Adem Jashari” në Prekaz si dhe kullat e familjës Jashari të cilat janë në gjendje të mjerueshme

Kabineti i zgjedhur qeveritar, në ditën e parë të punës, vizitoi kompleksin “Adem Jashari” në ...