Nëpër qendrën e Prishtinës marshuan pederët, lesbiket dhe devijantët seksualë

Nëpër qendrën e Prishtinës marshuan pederët, lesbiket dhe devijantët seksualë

Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi, ka dalë në mbështetje të marshit të organizuar sot nga fundërrina që quhet komunitet i Lezbikeve, Pederëve dhe shëmtive devijante njerëzore, të cilat me shumë dëshirë  i respekton BE-ja, amdabasori amerikan në Kosovë, Delawie, Ulrike Lunaçeku, zyrtarë të EULEX-it, e të tjerë. Thaçi ka theksuar me këtë rast se çdo  qytetar i Kosovës i  ka të drejtat e garantuara me ligj.  Jemi  këtu për t’i afirmuar këto të drejta, sepse në Kosovë çdo qytetar pa dallim etnie, gjinie, i ka të drejtat e barabarta, dhe ne do t’i afirmojmë këto të drejta në këtë marsh, ka theksuar ai. Ndërsa në pyetjen e gazetarëve drejtuar kryetarit Thaçi, se a do të kishte pranuar të martohej më një burrë, ai nuk ka dhënë përgjigje definitive, por as e ka mohuar një mundësi të tillë, sidomos nëse ajo është kusht për të mbetur në pushtet.

Kontrolloni gjithashtu

Kadri Veseli

Mbrojtja e Kadri Veseli ka përgënjeshtruar pretendimet e Prokurorisë së Gjykatës Speciale

Mbrojtja e Kadri Veseli ka përgënjeshtruar pretendimet e Prokurorisë së Gjykatës Speciale. Mbrojtja e tij …