KEK
Fillimi / Njoftime / Nesër bëhet shënimi dhe promovimi i Ligjit për Mbrojtjen e Fëmijës dhe veprimet që duhen ndërmarrë nga institucionet
Në ​Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve KOMF e lanson fushatën “Komuna Ime, e Drejta Ime Sociale”

Nesër bëhet shënimi dhe promovimi i Ligjit për Mbrojtjen e Fëmijës dhe veprimet që duhen ndërmarrë nga institucionet

Me rastin e hyrjes në fuqi të Ligjit për Mbrojtjen e Fëmijës, më 17.07.2020, organizata Syri i Vizionit në partneritet më Save the Children, zyra në Kosovë dhe në bashkëpunim me Zyrën për Qeverisje të mirë dhe Komisionin Parlamentar për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Persona të Pagjetur dhe Peticione, organizojnë një konferencë me panelistë.

Këtë konferencë mund të ndiqni drejpërdrejtë në rrjetet sociale duke klikuar këtu:

https://www.facebook.com/SyriiVizionit/posts/3138194466261631

Ditën e Enjte, 23 Korrik, Ora:11:00

Qëllimi i kësaj konference është shenimi dhe promovimi i Ligjit për Mbrojtjen e Fëmijës dhe veprimet që duhen ndërmarrë menjëherë nga institucionet, karshi zbatimit të këtij Ligji.

Kontrolloni gjithashtu

Ndahet nga jeta Mana Krasniqi nëna e heroit të kombit, Fatos Krasniqi nga Negroci i Drenasit

Ndahet nga jeta Mana Krasniqi nëna e heroit të kombit, Fatos Krasniqi nga Negroci i Drenasit

Është ndarë nga jeta nëna e heroit te Kombit, dëshmorit Fatos Krasniqi, shoqja e mësuesit ...