KEK
Fillimi / Lajmet / Nesër gjatë tërë ditës punëtorët teknikë që operojnë në disa ministri do të protestojnë për ngritjen e pagave te tyre
Nesër gjatë tërë ditës punëtorët teknikë që operojnë në disa ministri do të protestojnë për ngritjen e pagave te tyre

Nesër gjatë tërë ditës punëtorët teknikë që operojnë në disa ministri do të protestojnë për ngritjen e pagave te tyre

Sindikata e Pavarur e Sektorit Privat të Kosovës njoftoi ne nesër, gjatë tërë ditës punëtorët teknikë që operojnë në Ministrinë e Mjedisit, Ministrinë e Administratës se Pushtetit Lokal, Ministrinë e Zhvillimit Rajonal, Ministrinë e Drejtësisë dhe Administratës Publike do të protestojnë për ngritjen e pagave te tyre. Punëtorët do të grumbullohen dhe protestojnë ne objektin e ish-Rilindjes dhe aty do të qëndrojnë tërë ditën. Kryetari i Sindikatës, Jusuf Azemi, në ora 13:00 paralajmëroi se t’i vizitojë protestuesit dhe do te prononcohet për media.

Kontrolloni gjithashtu

Sot në Gjykatën Speciale mbahet konferenca për ecurinë e çështjes së ish-luftëtarit të lirisë, Sali Mustafa

Sot në Gjykatën Speciale mbahet konferenca për ecurinë e çështjes së ish-luftëtarit të lirisë, Sali Mustafa

Sot do të mbahet konferenca për ecurinë e çështjes së ish-shefit të Inteligjencës në Forcën ...