Fillimi / Njoftime / Nesër, më 26 nëntor 2021, përurohet monografia, “Për një Atdhe të lirë e të bashkuar”, vepër e autorit, Agim Sylejmani
Nesër, më 26 nëntor 2021, përurohet monografia, "Për një Atdhe të lirë e të bashkuar", vepër e autorit, Agim Sylejmani

Nesër, më 26 nëntor 2021, përurohet monografia, “Për një Atdhe të lirë e të bashkuar”, vepër e autorit, Agim Sylejmani

Para një viti është botuar libri monografik,  “Për një Atdhe të lirë e të bashkuar”, kushtuar veprimtarit të madh të çështjes kombëtare dhe ish i burgosur politik, NAZMI HOXHA. Situata pandemike na detyroi të shtyjmë disa herë përurimin, prandaj, tani po e përurojmë me rastin e 70-vjetorit të ditëlindjes së Nazmi Hoxhës. Promovimi do mbahet në prag të festave të mëdha të NËNTORIT, më 26 nëntor 2021, në Institutin Albanologjik në Prishtinë, duke filluar në ora 14:00, ka bërë të ditur autori i monografisë, Agim Sylejmani.

Kontrolloni gjithashtu

Në Namur të Belgjikës u mbajt Konferencë shkencore ndërkombëtare me titull: "Adem Jashari Simbol i rezistencës frymëzues i lirisë", 

Në Namur të Belgjikës u mbajt Konferencë shkencore ndërkombëtare me titull: “Adem Jashari Simbol i rezistencës frymëzues i lirisë”, 

Me rastin e Festave të Nëntorit të Madh,  më 28 Nëntor 2021, në Teatrin mbretëror ...