Limak Kosovo
Fillimi / Njoftime / Nesër në Gllogjan e Voksh të Deçanit nderohen gjashtë dëshmorë të kombit në përvjetorin e përjetëisë se tyre
Nesër në Gllogjan e Voksh të Deçanit nderohen gjashtë dëshmorë të kombit

Nesër në Gllogjan e Voksh të Deçanit nderohen gjashtë dëshmorë të kombit në përvjetorin e përjetëisë se tyre

Njoftohen familjet e dëshmorëve, invalidët dhe veteranët e luftës së UÇK-së, se nesër me 6 qershor 2019, në orën 10:00 në fshatin Voksh mbahen homazhe për heronjtë e kombit Shaban Mazrekaj dhe Isuf Mazrekaj ndërsa në orën 11:00, në Kompleksin Memorial “Dëshmoret e Kombit” në Gllogjan, për Shpend Malaj, Burim Mustafaj dhe Jeton Dedushaj.

Kontrolloni gjithashtu

Organizata e Veteranëve të Luftës së UÇK-së sot organizon protesta në të gjitha qytetet e Kosovës

Organizata e Veteranëve të Luftës së UÇK-së sot organizon protesta në të gjitha qytetet e Kosovës

Organizata e Veteranëve të Luftës organizon sot protesta në të gjitha qytetet e vendit tonë ...