KEK
Fillimi / Njoftime / Nesër në Kuqicë të Skenderajt nderohen martirët e rënë më 6 prill të vitit 1999
Nesër në Kuqicë të Skenderajt nderohen martirët e rënë më 6 prill të vitit 1999

Nesër në Kuqicë të Skenderajt nderohen martirët e rënë më 6 prill të vitit 1999

6 prilli është ditë përkujtimi për viktimat e luftës në fshatin Kuqicë të komunës së Skenderajt, në këtë ditë janë ekzekutuar Shaqir, Bajram, Mustafë dhe Rizah Selimi, Elez, Sadri dhe Rrahman Beka, Bajram Bajraktari si dhe Hazir Miftari nga Runiku mysafir. Në këtë fshat gjatë luftës çlirimtare për lirinë e Kosovës janë martirizuar gjithsej 17 martirë të kombit. Njoftimin e ka bërë të ditur familjari i të rënëve për liri, Xhevdet Selimi.

Nesër në Kuqicë të Skenderajt nderohen martirët e rënë më 6 prill të vitit 1999

Nesër në Kuqicë të Skenderajt nderohen martirët e rënë më 6 prill të vitit 1999

 

Kontrolloni gjithashtu

KPMM: Plani vjetor i inspektimeve të përbashkëta ndërinstitucionale 2021

KPMM: Plani vjetor i inspektimeve të përbashkëta ndërinstitucionale 2021

Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM) si çdo vit, edhe këtë vit ka ...