KEK
Fillimi / Lajmet / Nesër në Prishtinë pritet të arrij Richard Grenell-emisar Special i presidentit Donald Trump
Grenell: Heqja e tarifës ndaj këtyre mallrave do të ishte fillim i mirë për më shumë progres

Nesër në Prishtinë pritet të arrij Richard Grenell-emisar Special i presidentit Donald Trump

Nesër në vendin tonë pritet të arrij Richard Grenell-emisar Special i presidentit Donald Trump. Ai do t’i prij një delegacioni të Korporatës Ndërkombëtare të Financave të Zhvillimit. Njoftohet se kjo vizitë realizohet për verifikuar se deri ku ka shkuar zbatimi i marrëveshjes së 4 shtatorit në Shtëpinë e Bardhë për normalizimin e raporteve ekonomike Kosovë-Serbi. Gjatë kësaj vizite,  zyrtarë tjerë amerikanë, të cilët do të prezantojnë projektet për Kosovën dhe rajonin në kuadër të marrëveshjes së arritur me Serbinë.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetarët e Komunave kërkojnë që të shkurtohet faza e dytë e masave në mënyrë që humbjet ekonomike të mos jenë më të mëdha

Thirrjeve globale për fuqizimin ekonomik të grave i është bashkuar edhe Kosova

Nismës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës për fuqizimin ekonomik të grave i është bashkuar ...