KEK
Fillimi / Lajmet / Nga shpërthimi i djeshëm në Bejrut të Libanit 100 persona e humbin jetën, ndërsa plagosën 4000 të tjerë
Nga shpërthimi i djeshëm në Bejrut të Libanit 100 persona e humbin jetën, ndërsa plagosën 4000 të tjerë

Nga shpërthimi i djeshëm në Bejrut të Libanit 100 persona e humbin jetën, ndërsa plagosën 4000 të tjerë

Kryqi i Kuq i Libanit ka njoftuar se numri i të vdekurve nga shpërthimi i djeshëm në Bejrut është rritur në 100, ndërsa i të plagosurve në 4.000 Në llogarinë e Twitterit të Kryqit të Kuq të Libanit thuhet se 75 auto-ambulancë bashkë me 375 persona të ndihmës së parë punojnë për t’u ndihmuar të plagosurit. Shoqata Libaneze e Bankave në deklaratën nga ueb-faqja e tyre, njoftoi se për shkak të shpërthimit të ndodhur në Portin e Bejrutit dhe ka shkaktuar dëme në vende të ndryshme të qytetit të gjitha degët e bankave do të jenë të mbyllur.

Kontrolloni gjithashtu

Gastronomet kanë thyer pjata para Qeverisë për t’i shprehur pakënaqësitë e tyre

Të pakënaqur nga mungesa e përkrahjes financiare nga institucionet dhe mos shfuqizimin e masave ndaj ...