leoni

Nishani: Data e zgjedhjeve është dekretuar, politika të gjejë zgjidhje

Nishani: Data e zgjedhjeve është dekretuar, politika të gjejë zgjidhje

Kryetari i Shqipërisë, Bujar Nishani e ka komentuar krizën politike në vend, ku opozita ka deklaruar se nuk do të marrë pjesë në zgjedhjet e 18 qershorit. Ai thotë se, “Jam optimist se politikanët do të orientohen me ndihmën e Zotit dhe me respekt për njëri-tjetrin të gjejnë zgjidhjen e duhur me më pak pasoja”. Ndërsa lidhur me mundësinë e shtyrjes së datës së zgjedhjeve dhe pretendimeve të opozitës, Nishani ka thënë se data është vendosur. Ai deklaroi se, “Presidenti e ka dekretuar datën e zgjedhjeve. Të shpresojmë se do të gjendet zgjidhja e ngërçit dhe kjo ditë do ta ndihmojë politikën.”

Kontrolloni gjithashtu

Dardan Molliqaj: Asociacioni qëndron prapa veprimeve të kryeministrit Albin Kurti, të cilat lidhen me tensionet në veri të vendit

Kryetari i Partisë Socialdemokrate të Kosovës, Dardan Molliqaj, ka deklaruar se Asociacioni qëndron prapa veprimeve …