Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / NJOFTIM PËR MBYLLJEN E RRUGËS PRISHTINË – GJILAN, SEGMENTI NGA ALBI MALL DERI TEK UDHËKRYQI PËR PALLATIN E DREJTËSISË

NJOFTIM PËR MBYLLJEN E RRUGËS PRISHTINË – GJILAN, SEGMENTI NGA ALBI MALL DERI TEK UDHËKRYQI PËR PALLATIN E DREJTËSISË

Ministria e Infrastrukturës dhe Ambientit njofton qytetarët se, me datë 22.05.2020 (e premte), prej orës 8:00 deri në ora 13:00, për shkak të zhvillimit të punimeve (vendosjen e portalit), përkohësisht do të ndërpritet qarkullimi i mjeteve në trafikun rrugor, në rrugën nacionale N25.2 Prishtinë – Gjilan, segmenti nga “Albi Mall” deri tek udhëkryqi për “Pallatin e Drejtësisë”. Gjatë kësaj periudhe kohore pesë orësh, qarkullimi i automjeteve do të jetë i mundur nëpër rrugën e vjetër për Gjilan dhe anasjelltas. Kërkohet nga të gjithë pjesëmarrësit në trafikun rrugorë, të cilët do të udhëtojnë në këtë segment, që të respektojnë këtë. Ministria e Infrastrukturës dhe Ambientit, kërkon mirëkuptim nga të gjithë pjesëmarrësit në trafik, të cilët do të udhëtojnë në këtë segment rrugorë.

Kontrolloni gjithashtu

TAKIMI I RADHËS I SHTABIT EMERGJENT KOMUNAL NË JUNIK

Shtabi Emergjent në komunën e Junikut ka mbajtur takimin e radhës, ku kryetari i komunës ...