KEK
Fillimi / Lajmet / Njoftimi i kryetarit të komunës së Malishevës, Ragip Begaj lidhur me vetizolimin
Ragip Begaj: Malisheva po menaxhon mirë situatën e krijuar me COVID-19 dhe po shkon drejt stabilizimit

Njoftimi i kryetarit të komunës së Malishevës, Ragip Begaj lidhur me vetizolimin

Të nderuar qytetarë të Komunës së Malishevës! Ju njoftoj se pas shfaqjes së disa problemeve shëndetësore, e kam bërë testin RT-PCR dhe kam rezultuar pozitiv me SARS CoV-2. Për shkak të kësaj, për dy javë do të jem në vetizolim. I falënderoj të gjithë për përkrahjen dhe mbështetjen e dhënë gjatë këtyre ditëve. Për çdo rast, kërkoj nga të gjithë ata që kanë pasur kontakt me mua në javën e fundit, të kenë kujdes dhe nëse kanë ndonjë simptomë të paraqiten te mjeku. Gjendjen e kam stabile dhe do të qëndroj në shtëpi në vetizolim. Pavarësisht kësaj, kërkoj nga të gjithë qytetarët që të respektojnë udhëzimet dhe rekomandimet e institucioneve shëndetësore, për t’u mbrojtur nga ky virus, pasi nuk ka armë tjetër të luftimit përveç zbatimit të masave dhe kujdesit të shtuar, Ragip Begaj.

Kontrolloni gjithashtu

Nesër hapet ekspozita: “Nga nëntorët vijmë në nëntorë shkojmë”

Nesër hapet ekspozita: “Nga nëntorët vijmë në nëntorë shkojmë”

Për nderë të 28 Nëntorit, Agjencia Shtetërore e Arkivave e Kosovës dhe Drejtoria ePërgjithshme e ...