KEK
Fillimi / Lajmet / Telekomi i Kosovës kërkon ndihmë nga qeveria dhe partitë politike për kthimin e 25 milionë eurove
Bedri Istrefi: Gjendja në të cilën ndodhet Telekomi i Kosovës na detyron t'ua ulim pagat e punëtorëve

Telekomi i Kosovës kërkon ndihmë nga qeveria dhe partitë politike për kthimin e 25 milionë eurove

Telekomi i Kosovës ka ftuar Qeverinë e Kosovës dhe të gjitha partitë politike që të angazhohen për kthimin e 25 milion eurove të marra nga “Dardafon.net LLC”. “Me veprim e djeshëm është provokuar skajshmërisht dështimi i gjithë aparatit shtetëror ngase të gjitha institucionet vendore dhe ndërkombëtare në vend janë të lidhura me shërbimet e Telekomit dhe rënia e këtyre shërbimeve do të thotë rënie e gjithë këtyre mekanizmave”, thuhet në një njoftim për media. Në komunikatë për medie më tutje thuhet se “Dardafon” fillimisht bllokoi llogaritë e më pas edhe zbrazi ato duke lënë kështu pa paga 2 mijë e300 punëtorë dhe rrezikuar në tërësi gjitha shërbimet që ofron Telekomi i Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

23 vjet nga Beteja e komandantit, Adem Jashari me bashkëluftëtarët e tij në Rezallë të Re, ish Ludovik

23 vjet nga Beteja e komandantit, Adem Jashari me bashkëluftëtarët e tij në Rezallë të Re, ish Ludovik

Më 26 nëntor të vitit 1997 , forca të shumta të policisë serbe me autoblinda ...