Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës e merr aprovimin edhe vaksina e dytë kundër COVID-19 e quajur "Moderna"

OBSH: Vaksinat do të përdoren vetëm kur të vërtetohet se janë efikase dhe të sigurta për të gjithë botën

Organizata Botërore e Shëndetësisë nuk do të miratojë një vaksinë anti COVID-19, nëse nuk është e sigurt dhe efikase, siguroi sot Drejtori i saj i Përgjithshëm, Tedros Adhanom Ghebreyesus. “Ne kemi një numër të mirë vaksinash, që janë premtuese”, tha ai gjatë një konference për shtyp. “Ato do të përdoren vetëm kur të vërtetohet se janë efikase dhe të sigurta, gjë për të cilën dua ta siguroj të gjithë botën”, shtoi kreu i OBSH-së. Deklaratat e Ghebreyesus-it vijnë si përgjigje e pyetjeve në lidhje me shqetësimet e ngritura nga Lëvizja Antivaksinë.

Kontrolloni gjithashtu

Besnik Tahiri

Besnik Tahiri, konsideron se Qeveria e Kosovës gjyqësorin e konsideron një degë të veten politike

Kryetari  i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, konsideron se Qeveria e Kosovës gjyqësorin e …