kek
MIT
Airport Adem Jashari
tv dielli
Fillimi / Institucionet / OJQ “ VORAE” organizoi takim informativ për çështje të shërbimeve shëndetësore, në fhstain Gjyrkoc

OJQ “ VORAE” organizoi takim informativ për çështje të shërbimeve shëndetësore, në fhstain Gjyrkoc

OJQ “ VORAE” në kuadër të Projektit “Përfshirja sociale dhe përmirësimi i kushteve të jetesës për Romët, Ashkalinjtë, Egjiptasit dhe grupet e tjera të rrezikuara, në Kosovë “, ka organizuar, në fshatin Gjyrkoc të komunës së Shtimes, takim të qytetarëve të komuniteteve me qëllim të ofrimit të informatave lidhur me shërbimet shëndetësore dhe shërbimet sociale, të cilat ofrohen përmes drejtorisë për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale ( DSHMS ).

Ky aktivitet i OJQ “ VORAE” është përkrahur nga Unioni Evropian dhe është realizuar me pjesëmarrjen e drejtorit të DSHMS, z. Musa Baftiu, drejtoreshës së QKMF, znj Mirdita Hajdari dhe shefi i shërbimeve sociale në QPS, z. Jener Fazliu.

Qytetarët janë njoftuar se cilat shërbime u ofrohen në punktet shëndetësore, nëpër fshatra dhe cilat në QKMF, në Shtime.

Kontrolloni gjithashtu

KOMUNA E JUNIKUT VAZHDON TRADITËN E TRIUMFIMIT

Komuna e Junikut pas vlerësimit me vendin e I-rë për tri vite radhazi nga MAPL, ...