Behxhet Pacolli: Asgjë dhe askush nuk mund ta dëmtojë Ushtrinë Çliimtare të Kosovës

OVL e UÇK-së, dega në Kaçanik, shënon 19 vjetorin e Betejës së 24 marsit të vitit 1999

OVL e UÇK-së, dega në Kaçanik, shënon  19 vjetorin e Betejës së 24 marsit të vitit  1999 në Kotlinë, komuna e Kaçanikut dhe rënies heroike të dëshmorëve dhe martirëve : Ismail Kuqi, Sali Vlashi, Nexhadi Kuçi, Xhemajl Kuçi, Neshat Rexha, Sabit Loku, Sabri Loku, Mahi Loku, Cen Loku, Adnan Loku, Izjah Loku si dhe martirët: Garip Loku, Naser Loku, Vesel Vlashi, Idriz Kuqi, Zymer Loku, Minah Kuçi, Sherif Kuqi, Beram Loku, Agim Loku, Ismajl Loku, Ismet Loku, Danush Kuçi, Ibush Loku, Naser Loku. OVL-UÇK dega në Kaçanik në bashkëpunim me Institucionet Komunale  organizon “Orë Përkujtimore” te shkolla e fshatit “Naim Frashëri” në ora 11:00, më 24 mars 2018, vizitë në vendin e rënies në ora 12:00, homazhe në Kompleksin e Varrezave të Dëshmorëve të Brigadës 162 “Agim Bajrami”, në ora 13:00.

Kontrolloni gjithashtu

Ministrja, Shvarc dhe kryetarja Osmani paralajmërojnë luftë, në rast se bashkësia ndërkombëtare nuk e ndryshon qasjen ndaj Serbisë

Ministrja, Donika Shvarc ka paralajmëruar luftë, në rast se, sipas mendimit të saj, bashkësia ndërkombëtare …