KEK
Fillimi / Lajmet / OVL e UÇK-së, është duke mbajtur Kuvendin e Katërt zgjedhor
Ushtria Çlirimtare e Kosovës

OVL e UÇK-së, është duke mbajtur Kuvendin e Katërt zgjedhor

Organizata e Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, është duke mbajtur Kuvendin e katërt zgjedhor, në “Swiss Diamond Hotel”, në Prishtinë. Ky Kuvend i rregullt mbahet në kohën çështja e veteranëve ka filluar të marrë kahe të palakmueshme jo me fajin e tyre por me trefishimin e numrit, të cilin e kanë bërë, komisioni qeveritar për veteranët. komandantët e Zonave dhe një segment i kreut të luftës së UÇK-së. Trefishimi i numrit ka shkaktuar probleme në trajtimin e tyre material, meqë numri i tillë nuk ishte paraparë të trajtohej nga buxheti i Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Kadri Veseli: Në zgjedhjet e ardhshme lista e kandidatëve të PDK-së do të përshijë më shumë të rinj

Kadri Veseli: Në zgjedhjet e ardhshme lista e kandidatëve të PDK-së do të përshijë më shumë të rinj

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli gjatë takimit me të rinjtë në Kaçanik, ka thënë se ...