KEK
Fillimi / Institucionet / Pastrohen hapësirat publike në komunën e Junikut

Pastrohen hapësirat publike në komunën e Junikut

Komuna e Junikut në vazhdën e aktiviteteve “Për Junikun e Pastër dhe Ekologjik” ka pastruar hapësirat publike gjelbëruese si dhe hamulloret përgjatë rrugëve.

Komuna e Junikut në bashkëpunimi me qytetarët vazhdojnë të mbeten të angazhuar në objektiven e përbashkët për qytetin që duam.

Fotografia e Komuna Junik

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi, ka udhëtuar për në Kroaci për ti vizituar bashkatdhetarët që pësuan nga aksidenti

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, ka udhëtuar për në Kroaci, i cili me ...