KEK
Fillimi / Lajmet / PDK-ja ka njoftuar se po konstituohet në diasporë
PDK e deponon në Kuvendi kërkesën për themelimin e Komisionit Hetimor Parlamentar për procesin e privatizimit

PDK-ja ka njoftuar se po konstituohet në diasporë

Partia Demokratike e Kosovës ka njoftuar se po konstituohet në diasporë. Ajo ka njoftuar se është mbajtur një takim virtual të zhvilluar mes veprimtarëve dhe aktivistëve politikë të PDK-së në shtetet e Beneluksit dhe Departamentit për Diasporë në PDK, u formua shtabi zgjedhor i PDK-së për këto shtete. Gjatë fjalës së tij në këtë takim, Drejtori i Departamentit për Diasporë në PDK, Elmi Reçica tha se arsyeja e rikthimit të PDK-së në diasporë është përcjellja e së vërtetës për Kosovën, e vërtetë kjo e cila është deformuar qëllimshëm. Edhe në Bazel të Zvicrës është riaktivizuar nëndega e PDK-së për Bazel dhe Bazeland, Sant Lui të Francës dhe zonën kufitare gjermane me qytetet Lôrach, Weil am Rejn e Rejnfelden. Kryetar i kësaj nëndege u zgjodh është zgjedhur Qemajl Rexhepi, ndërsa kryetar i shtabit zgjedhor Xhavit Bajraktari.

Kontrolloni gjithashtu

Parlamenti Evropian: Pavarësia e Kosovës është e pakthyeshme, njohja nga të gjitha shtetet e BE-së do të ishte në dobishme

Parlamenti Evropian: Pavarësia e Kosovës është e pakthyeshme, njohja nga të gjitha shtetet e BE-së do të ishte në dobi të paqes

Me 50 vota për, dhjetë kundër dhe nëntë abstenime, Komisioni për politikë të jashtme i ...