KEK
Fillimi / Lajmet / Për shkak të situatës pandemike shtyhet Sesioni shkencor me temën ,,Ushtria Çlirimtare e Kosovës – vlerë kombëtare”
Për shkak të situatës pandemike shtyhet Sesionin shkencor me temën ,,Ushtria Çlirimtare e Kosovës – vlerë kombëtare”

Për shkak të situatës pandemike shtyhet Sesioni shkencor me temën ,,Ushtria Çlirimtare e Kosovës – vlerë kombëtare”

Në 23-vjetorin e daljes në skenë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe duke marrë shkas nga zhvillimet e fundit që kanë ndodhur në Republikën e Kosovës dhe rreth saj, institucione shkencore e kulturore të Kosovës, të Shqipërisë dhe të Maqedonisë Veriore, kohë më parë, patën vendosur të organizonin Sesionin shkencor me temën ,,Ushtria Çlirimtare e Kosovës – vlerë kombëtare” që kishin planifikuar ta mbanin me dt. 25 nëntor 2020. Mirëpo, për shkak të përhapjes së madhe të pandemisë së Koronavirusit Covid-19 dhe masave qeveritare për parandalimin e kësaj përhapjeje, u detyruam që punimet e këtij Sesioni të shtyhen për një kohë të mëvonshme kur të normalizohet gjendja. Megjithatë, meqë në kuadër të këtij aktiviteti ishim dakorduar të dilej me një deklaratë të përbashkët, po e bëjmë këtë duke e publikuar dhe ofruar opinionit përmes mediave si dhe webfaqeve tona.

Politikani shqiptar, Dritan Abazoviq propozohet për zëvendës-kryeministër të Malit të Zi

Politikani shqiptar, Dritan Abazoviq propozohet për zëvendës-kryeministër të Malit të Zi

Kontrolloni gjithashtu

Sadik Halitjaha: Ne veteranet e UÇK duhet ta votojmë PDK-në, sepse siguron ekonomi, zhvillim dhe garanton mbrojtjen e Kosovës

Sadik Halitjaha: Ne veteranet e UÇK duhet ta votojmë PDK-në, sepse siguron ekonomi, zhvillim dhe garanton mbrojtjen e Kosovës

Kandidati për deputet nga radhët e PDK-së, ish eprori i UÇK-së, Sadik Halitjaha në një ...