Sot në Gjilan mbahet Akademi përkujtimore në nderim të atdhetarit, Taip Zeka

Përkujtohet Taip Zeka veprimtari i heshtur që lidhte brezat çlirimtarë

Me 7 shkurt 2020, në varrezat e qytetit në Gjilan, duke filluar në orën  12.00, mbahen homazhe në nderim të veprimtarit dhe luftetarit të palodhshëm, Taip Zeka! Taip Zeka ishte veprimtari i heshtur që lidhte brezat çlirimtarë. Baca Taip, ishte në Veprimtarinë Ilegale gjithë rininë e tij, por veçmas pas vrasjes së vëllait të tij, Heroit të Kombit –Kadri Zekës, më 1983. Sigurimi i Shtetit atëherë e arrestoi, ku baca Taip qëndroi në burg deri në vitin 1989

Kontrolloni gjithashtu

Drejtori i ri i Ekipit Këshillues dhe Ndërlidhës të NATO-s konfirmon mbështetjen për organizatat e sigurisë në Kosovë

Drejtori i ri i Ekipit Këshillues dhe Ndërlidhës të NATO-s konfirmon mbështetjen për organizatat e …