KEK
Fillimi / Opinione / Petrit Dibrani: Shqipëri e bashkuar natyrale dhe jo e ndarë artificiale
Petrit Dibrani

Petrit Dibrani: Shqipëri e bashkuar natyrale dhe jo e ndarë artificiale

– Atdhe është ajo tokë, të cilën shumë të tjerë në këtë botë nuk e kanë dhe do të jepnin, ç’do gjë për ta pasur atë.

– Sa shumë flitet e shkruhet për atdheun, vendi ku kanë lindur të parët e tu, prindërit, gjyshërit, stërgjyshërit dhe vendi ku ke lindur t’i vet.

– Atdheu, asnjëher nuk e braktis njeriun, njeriu e braktis Atdheun.

– Ai që nuk i takon Atdheut të vet, nuk i takon as njerëzimit.

Pse, duhet shqiptarët të bashkohen dhe në një Shqipëri natyrale të fuqizohen……?!🇦🇱

Se….

 

– Shqiptarët, kanë një gjak.

 

– Shqiptarët, kanë një gjuhë.

 

– Shqiptarët, kanë një traditë.

 

– Shqiptarët, kanë një flamur.

 

Të dashur bashkombës,

 

Dëshironi shqipërinë, natyrale ta bashkoni….?

Ju lutem, tregoni….!

 

“Shqipëri e bashkuar natyrale dhe jo e ndarë artificiale”

Kontrolloni gjithashtu

RLK

RKL: Mazohizmi i disa mendjeve të degraduara duhet të marrë fund për të mirën e përgjithshme, për interesin e kombit

Lufta, jo vetëm virtuale kundër Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, ka filluar qysh me lindjen e ...