MIT KS
Fillimi / Lajmet / Punëtorët teknikë të UP-së protestojnë me moton “Ndal diskriminimin e punëtoreve në sektorin privat”
Punëtorët teknikë të Universitetit të Prishtinës protestojnë me moton “Ndal diskriminimin e punëtoreve në sektorin privat”

Punëtorët teknikë të UP-së protestojnë me moton “Ndal diskriminimin e punëtoreve në sektorin privat”

Punëtorët teknikë të fakulteteve të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” kanë protestuar para rektoratit të UP-së. Me pankarta në duar, “Ndal diskriminimin e punëtoreve në sektorin privat”, ata kanë kërkuar që të përmirësohen pagat dhe kushtet e punës. Kryetari i Sindikatës së Sektorit Privat, Jusuf Azemi, ka thënë se nuk do të lejoj që punëtorët e sektorit privat të diskriminohen si deri më sot. Ndërsa kryetari i Sindikatës së Punëtorëve të UP-së, Hysni Gashi, ka theksuar se është një kontratë që ende nuk është nënshkruar dhe nënshkrimet gjithmonë janë bërë pa prezencën e tyre.

Kontrolloni gjithashtu

Kryekuvendarja Osmani i ndan mirënjohje delegatëve të Deklaratës së 2 Korrikut që artikuluan pikësynimin për liri

Kryekuvendarja Osmani i ndan mirënjohje delegatëve të Deklaratës së 2 Korrikut që artikuluan pikësynimin për liri

Kryetarja e Kuvendit të Kosovë, Vjosa Osmani, ka ndarë mirënjohje për përfaqësuesit e legjislaturës e ...