Fillimi / Institucionet / KPF- Rekomandoi për Kuvend, rishqyrtimin e disa vendimeve të kthyera sipas shkresave përcjellëse të MAPL-së

KPF- Rekomandoi për Kuvend, rishqyrtimin e disa vendimeve të kthyera sipas shkresave përcjellëse të MAPL-së

Komuna e Malishevës mbajti mbledhjen e dytë urgjente të Komitetit për Politikë dhe Financa (KPF) të cilën e udhëhoqi, Kryesuesi i Kuvendit të Komunës së Malishevës, Rrahim Morina. Nga vendimet të cilat u rishqyrtuan, duke u bazuar në shkresat e MAPLS-së anëtarët e KPF-së, rishqyrtuan vendimet e Kuvendit të Komunës nr.02/237 datë:10.04.2019 për caktimin e lokacionit “Park Memorialit të UÇK-së” në Malishevë, sipas shkresës përcjellëse të MAPL-së nr.020-396/10 datë: 10.05.2019, si dhe rishqyrtimin e vendimit të Kuvendit të Komunës nr.02/230 datë:10.04.2019, për caktimin e lokacionit për realizimin e projektit “Ndërtimi i shtëpisë së Komunitetit” sipas shkresës përcjellëse të MAPL-së nr.020-296/10 datë: 10.05.2019, ku, për këto dy vendime, kërkuan nga drejtoritë përkatëse ajo e Urbanizmit dhe prej drejtorisë për Kadastër e Gjeodezi t’i plotësojnë me disa dokumentacione shtesë dhe t’i sjellin në mbledhjen e radhës të Kuvendit. Kurse për rishqyrtimin e vendimit të Kuvendit të Komunës nr.02/496 datë:02.09.2019, për caktimin e lokacionit për ndërtimin e objektit të Shoqatave të dala nga Lufta e UÇK-së në Malishevë, sipas kërkesës së MAPL-së nr.020-929/1 datë: 11.09.2019, si dhe për rishqyrtim të vendimit të Kuvendit të Komunës nr.02/497 datë:03.09.2019, për bartjen dhe ridestinimin e mjeteve vetanake nga viti 2017 dhe 2018 në vitin 2019, sipas shkresës së MAPL-së nr.020-938/3 datë: 03.10.2019 , KPF i rekomandoi për Kuvend.

Kontrolloni gjithashtu

KONFIRMOHET RASTI I PARË I INFEKTUAR ME COVID-19 NË KOMUNËN E JUNIKUT

Është konfirmuar rasti i parë i infektuar me COVID-19 në Komunën e Junikut, pas rezultateve ...