leoni

Qeveria bënë të ditur se është duke përcjellë me vëmendje situatën në terren pas vërshimeve të fundit

Qeveria bënë të ditur se është duke përcjellë me vëmendje situatën në terren pas vërshimeve të fundit

Qeveria e Kosovës ka bërë të ditur se është duke përcjellë me vëmendje situatën në terren pas vërshimeve të fundit dhe ka ngritur nivelin e gatishmërisë. Po ashtu është bërë e ditur se nuk ka kërkesa për ndihmë nga komunat, por gjithsesi Qeveria ka bërë të ditur se do u përgjigjet kërkesave të qytetarëve në rast nevoje. “Me vëmendje jemi duke e përcjellur situatën në terren dhe për këtë kemi ngritur nivelin e gatishmërisë së kapacitetit koordinues dhe reagues, me qëllim të reagimit ndaj situatës së krijuar nga të reshurat anë e mbanë Kosovës”, thuhet në njoftim.

Kontrolloni gjithashtu

Don Agim Qerkini: Shqiptarët janë dëshmi e tolerancës dhe mirëqenies

Famullitari katolik Don Agim Qerkini ka vizituar Bashkësinë Islame të Kosovës nga ku ka uruar …