Qeveria e Serbisë u ka refuzuar lejen për vizitë në tri komunat e Kosovës Lindore, Besnik Bislimit e Xhelal Sveçlës

Qeveria e Serbisë  ua ka refuzuar lejen për vizitë në tri komunat e Kosovës Lindore,  zëvendëskryeministrit të Kosovës, Besnik Bislimi, si dhe ministrit të Punëve të Brendshme të Kosovës, Xhelal Sveçlës. Bëhet e ditur se vizita e tyre ishte paraparë të zhvillohej ditë më parë. Vizita e tyre ishte planifikuar të zhvillohej, pas një ftese e cila iu ishte bërë këtyre dy zyrtarëve nga Këshilli Kombëtar Shqiptar i komunave të Kosovës Lindore.

Kontrolloni gjithashtu

Fatmir Humolli

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje Fatmir Humolli, ka kritikuar Qeverinë e Kosovës, lidhur me grevën në arsim

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Fatmir Humolli është cituar të ketë deklaruar se Qeveria është …