KEK
Fillimi / Lajmet / Qeveria financon botimin për alfabetin e Brailit

Qeveria financon botimin për alfabetin e Brailit

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e saj miratoi propozim vendimin për ndarjen e mjeteve për Shoqatën ndër komunale të të Verbërve nga Peja  për botimin e legjislacionit në alfabetin e Brailit. Zëvendës kryeministri Hajredin Kuqi tha se do të ndahen 18 mijë e 333 euro që të kthehet ligji në këtë alfabet në mënyrë që edhe kjo kategori të integrohet në shoqëri. Në këtë mbledhje u miratua edhe propozim vendimi për ndarjen e mjeteve financiare për Qendrën për studime dhe shërbime Psikologjike dhe sociale për përkrahjen e Projektit Atomi.

Kontrolloni gjithashtu

Enver Hoxhaj: Qytetarët e Mitrovicës u lanë anash nga kryetari i tyre i pasur që e shndërroi këtë vend në komunën më të varfër

Enver Hoxhaj: Mitrovica u la anash nga kryetari i saj i pasur që e shndërroi këtë vend në komunën më të varfër

Kandidati për kryeministër i PDK-së, Enver Hoxhaj, përmes një shkrimi në llogarinë e tij në ...