mbpzhr 2018
valamobile
akp deri me 27 shkurt
Fillimi / Opinione / Qeveria Haradinaj i ka akorduar një pagë mujore 1000 euro, gruas së vejë të Ibrahim Rugovës, Fana Rugova

Qeveria Haradinaj i ka akorduar një pagë mujore 1000 euro, gruas së vejë të Ibrahim Rugovës, Fana Rugova

Qeveria Haradinaj i ka akorduar një pagë mujore në shumë,  një mijë euro, gruas së  vejë së Ibrahim Rugovës, Fana Rugova. Përveç kësaj gruaja e ish kryetarit të LDK-së, Ibrahim Rugova ka një dispozicion një veturë zyrtare dhe një shofer për nevojat e saj. Ky vendim është marrë me qëllim për ta mbajtur në koalicion,   Teuta Rugovën, e cila ka votuar koalicionin aktual qeveritar dhe ishte vota e vetme e duhur për të bërë shumicën me 61 deputetë.

Kontrolloni gjithashtu

Xhevat Bislimi

Xhevat Bislimi: AMERIKA NUK ËSHTË KËTU PËR SYTË E ZINJ TË POLITIKANËVE DHE KALEMXHINJVE HIPOKRITË E ZVARRANIKË

Gare e madhe po zhvillohet ne Kosoven shqiptare me moton: “Kush e do me shume ...