tv dielli
Airport Adem Jashari
kek
MIT
Fillimi / Lajmet / Deputetët e koalicionit qeveritar kanë bojkotuar seancën e jashtëzakonshme të thirrur nga LDK-ja e Vetëvendosja
Sipas rezultateve të shpallura nga KQZ-ja, shumë ish-deputetë nuk do të jenë më pjesë e Kuvendit të Kosovës

Deputetët e koalicionit qeveritar kanë bojkotuar seancën e jashtëzakonshme të thirrur nga LDK-ja e Vetëvendosja

Deputetët e AAK-së, PDK-së dhe të Nismës kanë bojkotuar seancën e jashtëzakonshme të thirrur nga LDK-ja dhe Vetëvendosja lidhur me dështimin e liberalizimit të vizave për Kosovën. Deputetët e pozitës nuk duan të marrin pjesë në këtë seancë.  Kryesia e Kuvendit kishte vendosur që seanca e jashtëzakonshme e thirrur nga opozita të mbahet me fillim prej orës 16:00. Kjo seancë ishte  thirrur nga opozita lidhur me “Dështimet e koalicionit qeverisës të cilat kulmuan me mosliberalizim të vizave”. Dje ishte konfirmuar se në orën 17:00 do të vazhdojë seanca e Kuvendit për pikat e papërfunduara nga seancat plenare më 13 shtator, 18 dhe 31 tetor, 2,7 dhe 23 nëntor 2018. Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli ka thënë se LDK-ja ka dërguar një letër me sqarimin se dy nga 42 deputetët nënshkrues të kësaj seance nuk janë të pranishëm.

Kontrolloni gjithashtu

Më 2 dhe 3 prill të vitit 1981, protestat kishin përfshirë Prishtinën dhe po thuajse të gjitha qytetet e Kosovës

Më 2 dhe 3 prill të vitit 1981, protestat kishin përfshirë Prishtinën dhe po thuajse të gjitha qytetet e Kosovës

Protestat e tri ditëve të para  prillit të vitit 1981, shënojnë  edhe fillet e kryengritjes ...