tv dielli
Airport Adem Jashari
MIT
kek
Fillimi / Njoftime / QSUP shpallë konkurs për pranimin e studentëve për banim në konvikte dhe për ushqim në mensë
QSUP shpallë konkursin për pranimin e studentëve për banim në konvikte dhe për ushqim në mensë

QSUP shpallë konkurs për pranimin e studentëve për banim në konvikte dhe për ushqim në mensë

Qendra e Studentëve e Universitetit të Prishtinës, shpallë konkursin për pranimin e studentëve për banim në konvikte dhe për ushqim në mensë, për vitin akademik 2019/2020. Konkursi do të jetë i hapur prej datës 04.09.2019 deri më datën 13.09.2019. Studentët  të  cilët do të aplikojnë për strehim dhe ushqim në Qendrën e Studentëve, aplikimin do ta  bëjnë përmes sistemit Online, në adresat zyrtare të QS, web faqes  qs.rks-gov.net dhe profilit zyrtar Facebook Qendra e Studenteve-Prishtinë. Qendra e Studentëve e Universitetit të Prishtinës këtë vit do të pranojë rreth  4000 studentë, për të cilët ofron  strehim, ushqim si dhe hapësirat për lexim, studim, sport dhe aktivitete tjera të ndryshme. Mënyra e përzgjedhjes së kandidatëve të cilët do të fitojnë të drejtën për strehim dhe ushqim do të bëhet  në bazë të kritereve të përcaktuara me konkurs. Çmimi do të jetë 35 € për muaj (20 € banimi, 15 € ushqimi).

Kontrolloni gjithashtu

Është ndarë nga jeta sociologu Kadri Isuf Dellova

Me rastin e ndarjes nga jeta të mikut, shokut, sociologut, humanistit, bashkëveprimtarit, anëtarit të Këshillit ...